Nieuws
Bestel nu je eigen Vrijheidsmaaltijdsoep
7 april 2021 - door de redactie

Amsterdammers opgelet: wil je op 5 mei genieten van de Vrijheidsmaaltijdsoep van Yvette van Boven? Vanaf nu is het mogelijk om je eigen (gratis) blik soep te bestellen!

foto: Oof Verschuren

De soep is vegan en zit in een speciaal blik vormgegeven door Piet Parra (voor de verzamelaars onder ons: het is een ander design dan het blik van vorig jaar).

Woon je in Amsterdam? Dan kun je nu via deze website 1 blik soep per persoon bestellen. Een blik bevat 800 ml soep en kun je prima delen met je gezin of je buurman.

Onder alle geïnteresseerden verloten we in totaal 3.000 blikken soep. Je hoort uiterlijk 1 mei van ons of je bij de gelukkigen hoort en je blik op 4 of 5 mei kunt halen bij één van de 8 pickup locaties in de stad: De Ceuvel, Bakkerswinkel, CousCous Bar, Huize Frankendael, World of Food, Lola Luid, Hard Rock Hotel/Cafe Américain en Tap Zuid. Bij sommige van deze locaties kun je naast het ophalen van je (gratis) blik soep ook nog een vers gebakken brood of heerlijk drankje kopen.

Woon je niet in Amsterdam? Of ben je benieuwd op welke plekken in Nederland de Vrijheidsmaaltijdsoep nog meer verkrijgbaar is? Kijk dan op vrijheidsmaaltijd.nl voor het nationale programma. We zullen het recept van de soep in de aanloop naar 5 mei ook delen, zodat je de soep zelf kunt koken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Vrijheidsmaaltijdsoep

Kijk voor alle informatie over de Vrijheidsmaaltijdsoep, chefkok Yvette van Boven en de live uitzending op 5 mei in Pakhuis de Zwijger op de volgende pagina: www.4en5meiamsterdam.nl/vrijheidsmaaltijdsoep