Concert
↓
4 mei herdenkingsconcert
4 MEI 2022
21:00
Splendor
Muziek door Dudok Kwartet, Mike Fentross en Maarten Ornstein bij Splendor.

Net als in 2018 en 2019 organiseert Splendor op de avond van de Dodenherdenking een concert. Vanavond spelen het Dudok Kwartet, Mike Fentross en Maarten Ornstein muziek van Bach, Messiaen, Shostakovich, Marin Marais en John Dowland. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het leggen van Stolpersteine in de Nieuwe Uilenburgerstraat, waar Splendor gevestigd is.

 

Dit jaar is het voor het eerst sinds 2019 dat we weer samen de doden kunnen herdenken. Net als in 2018 en ’19 organiseert Splendor op de avond van de Dodenherdenking een concert. Vanavond spelen het Dudok Kwartet, Mike Fentross en Maarten Ornstein muziek van Bach, Messiaen, Shostakovich, Marin Marais en Dowland.

De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan het leggen van Stolpersteine in de Nieuwe Uilenburgerstraat, van waaruit in de oorlog vele Joodse burgers worden gedeporteerd naar de vernietigingskampen.

U kunt voor of na het concert hiervoor een (extra) donatie doen.

 

Mike Fentross theorbe

Maarten Ornstein basklarinet

Dudok Kwartet:

Judith van Driel, Marleen Wester viool

Marie-Louise de Jong altviool

David Faber cello

4th of May remembrance concert

Just like in 2018 and ’19, Splendor is organizing a concert on the eve of Remembrance Day. The Dudok Quartet, Mike Fentross and Maarten Ornstein will play music by Bach, Messiaen, Shostakovich, Marin Marais and John Dowland. The income of this concert will go entirely to the laying of Stolpersteine ​​in the Nieuwe Uilenburgerstraat, where Splendor is located.

4 mei herdenkingsconcert
4 MEI 2022
21:00
Splendor
Nieuwe Uilenburgerstraat 116
Amsterdam
Kaarten: €16.50
Georganiseerd door
Splendor
Website by HOAX Amsterdam