Vrijheidsmaaltijd
Archief
Gezellig Buurtbuik diner
5 MEI 2019
12:00 — 15:00
Huis van de Wijk Olympus
Let op! Dit event is al verstreken.

Gezellig samen met buurtgenoten eten in Huis van de Wijk Olympus. We brengen buurtbewoners bijeen, helpen elkaar een handje en strijden tegen voedselverspilling. BuurtBuik bereidt een heerlijke en gratis maaltijd van overvloedig eten van supermarkten, winkeliers en horeca.

Vanaf 12:00 uur is iedereen welkom in Huis van de Wijk Olympus. Om 12:30 uur gaan we aan tafel en kan iedereen zijn bestelling doorgeven voor de 3-gangen maaltijd. Minimaal 2 soepen (altijd 1 vegetarisch), minimaal 2 hoofdgerechten (altijd 1 vegetarisch) en als dessert fruitsalade.

Entree: gratis. Er is ruimte voor ongeveer 60 personen. Neem een tas mee voorzien van je naam, dan krijg je nog een voedselpakket mee aan het eind als je dat wilt.

Reserveren: is niet nodig

Over BuurtBuik

Voedsel verbindt! BuurtBuik strijdt tegen voedselverspilling door overvloedig eten op te halen bij horeca, supermarkten en groenteboeren en het te delen met buurtbewoners. Zo maken we samen een betere buurt: we brengen buurtbewoners bijeen, helpen elkaar een handje en strijden tegen voedselverspilling.

Gezellig Buurtbuik diner
5 MEI 2019
12:00 — 15:00
Huis van de Wijk Olympus
Hygiëaplein
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
BuurtBuik
Huis van de Wijk Olympus
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam