Vrijheidsmaaltijd
Archief
Jip’s familie
5 MEI 2019
13:00 — 15:00
Joris Ivensplein, IJburg
Let op! Dit event is al verstreken.

Zondag 5 mei vieren we de vrijheid op het Joris Ivensplein op IJburg. Alles is liefde en iedereen is familie van JIP. Kom gezellig langs voor een echte familie-lunch met je vader, moeder, opa, oma, ooms, tantes, broers, zussen, neven, nichten, vrienden en natuurlijk je buren! Iedereen is welkom en er is sowieso plek voor 60 personen. Ben jij er ook bij?

Waar? Joris Ivensplein (buiten op het plein, bij de partytent)

Hoe laat? Vanaf 13.00 uur

Voor wie? Voor alle buren van het Joris Ivensplein en daaromheen..

Activiteiten? Buurtgenoten en winkeliers zorgen voor de favoriete hapjes van JIP. Neem jij jouw favoriete gerecht mee?

Moet ik me aanmelden? Graag, voor 1 mei a.s. via ambassadeurs@jipcollectief.nl. Vermeld in je mail met hoeveel personen je komt, het aantal kinderen en volwassenen, eventuele dieetwensen en of je zelf wat te eten meeneemt.

Voor hoeveel mensen is er plek? Voor 60 personen sowieso, maar we schuiven graag een beetje dichter tegen elkaar als dat nodig is. We zijn ten slotte één grote familie!

Neem je favoriete familierecept mee! Iedereen heeft wel een familierecept. Denk aan die lekkere hartige taart van tante Joke, de favoriete salade van Ikram of die verrukkelijke gehaktballetjes van opa. Hoe leuk is het om deze recepten met elkaar uit te wisselen?

Alcoholhoudende dranken Wij zullen geen alcoholische dranken schenken / aanbieden tijdens de maaltijd. Mocht je een biertje of een glas wijn willen drinken, dan is het wel toegestaan dit zelf mee nemen. Voor overige (fris)dranken wordt gezorgd!

Jip’s familie
5 MEI 2019
13:00 — 15:00
Joris Ivensplein, IJburg
Joris Ivensplein
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Familie JIP
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam