Cultureel programma
Mental Health Walk: Vrijheidseditie
5 MEI 2023
12:45 — 15:00
Vondelpark
Wandel mee met Comfy Community door het Vondelpark en sta samen stil bij wat oorlogsherdenking, vrijheid en identiteitsvorming voor jou betekent.

Georganiseerd en begeleid door Comfy Community, een non-profit nomadisch buurthuis, vindt er een speciale editie van de Mental Health Walk plaats in het Vondelpark in Amsterdam. Deze editie richt zich op de thema’s identiteit, vrijheid en oorlogsherdenking.

Tijdens de wandeling worden deelnemers begeleid door community-leden en word je uitgenodigd tot nadenken en gesprekken met andere deelnemers. In deze bijzondere editie leren de deelnemers al wandelend meer van de geschiedenis van het Vondelpark tijdens de Tweede Wereldoorlog en wordt er gereflecteerd op thema’s als vrijheid, oorlogsherdenking en identiteit. We eindigen de mooie wandeling bij het Blauwe Theehuis om verder te praten onder het genot van een warm drankje.

Mental Health Walk

De Mental Health Walk is een maandelijkse wandeling in de natuur om de mentale gezondheid van jongvolwassenen te ondersteunen en versterken. Comfy Community organiseert de Mental Health Walk om jongvolwassenen de kans te geven om op een veilige en gestructureerde manier verbinding te maken met anderen.

Het waarborgen van een safe space is daarbij belangrijk: een ondersteunende en verbindende omgeving waarin deelnemers openlijk over zichzelf kunnen praten en nieuwe mensen kunnen ontmoeten.

Mental Health Walk: Vrijheidseditie
5 MEI 2023
12:45 — 15:00
Vondelpark
Van Eeghenstraat 78
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur
Georganiseerd door
Comfy Community
Website by HOAX Amsterdam