Vrijheidsmaaltijd
Archief
Opgroeien in een dictatuur, ouder worden in een democratie in recessie (afgelast)
5 MEI 2019
12:30 — 14:30
The Vision Hub
Let op! Dit event is al verstreken.

Vrijheidsmaaltijd in The Vision Hub met introductie door Bob Vlake, socioloog en oprichter van de Vision Hub, over zijn eigen ervaringen uit het verleden en bescherming van vrijheden nu. Tijdens de maaltijd kun je genieten van een muzikaal optreden door de jonge, Amsterdamse, maatschappijkritische rapper Adam Bais. In de ruimte is een expositie te zien van iMPACT DOC; Stories from the North, Photographic Voices from Ghana.

Let op: deze Vrijheidsmaaltijd gaat helaas niet door! 

De Vrijheidsmaaltijd start om 13:00 uur (inloop is vanaf 12:30). De maaltijd wordt geopend door Bob Vlake, die zal vertellen over zijn eigen ervaringen over opgroeien in een dictatuur en ouder worden in een democratische recessie. Iedereen is welkom, maar wij willen speciaal jongeren uitnodigen om de vrijheid samen, met verschillende generaties, te vieren.

Een Vrijheidsmaaltijd is bij uitstek een gemeenschappelijke viering. Daarom zou het fijn zijn wanneer iedere deelnemer een gerechtje meeneemt voor de broodmaaltijd. Wij zorgen voor koffie en thee. Drankjes zijn gesponsord door de vrienden van LemonAid en ChariTea.

Let op: deze Vrijheidsmaaltijd gaat helaas niet door! 
Entree: gratis, neem je eigen gerecht mee!
Aanmelden: kan t/m 4 mei door een mail te sturen naar bob.vlake@ayacs.nl. Er is ruimte voor 30 personen.

The Vision Hub is een sociaal platform dat als doel heeft jonge mensen meer te betrekken bij de (uitvoering van) oplossingen van urgente maatschappelijke problemen. Voor meer info bezoek de website.

Adam Bais is een bekende rapper en zal vóór zijn optreden met zijn pop/funk band PLeaSe in het Vondelpark zich bij ons voegen en enkele nummers delen.

iMPACT DOC is een platform voor documentaire fotografie en film over globale problematiek en uitdagingen. Dit zal de laatste dag zijn van de expositie. Voor meer info bezoek de website.

Opgroeien in een dictatuur, ouder worden in een democratie in recessie (afgelast)
5 MEI 2019
12:30 — 14:30
The Vision Hub
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
iMPACT DOC
The Vision Hub
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam