Sinti en Roma vervolging herdacht (afgelast)

Herdenken
Archief
4 MEI 2019
18:30 — 22:00
Mayer Manor
Let op! Dit event is al verstreken.

We herdenken de vervolging van de Sinti en Roma door middel van een uitgebreid programma met o.a. een fototentoonstelling, persoonlijke verhalen van sprekers, een diner en een concert van Giani Lincan Enemble.

Let op: dit programma is wegens omstandigheden helaas afgelast

4 Mei

We herdenken vanavond de tegenwoordig helaas nog steeds te weinig uitgelichte vervolging op de Sinti en Roma. We doen dit met de prachtige fototentoonstelling “Paramisa” van fotograaf Rogier Fokke. Wat doet de oorlog met de huidige generatie? Morschi Franz (operazanger en tweede generatie) vertelt erover. Na een korte rondleiding door de kelders met vertelling over de onderduikers die aldaar de oorlog hebben overleefd, zullen we vertrekken naar de Nationale Herdenking op de Dam. Bij terugkomst is er een warme maaltijd en kunt u genieten van een concert van het Giani Lincan Ensemble. Giani Lincan is een befaamd Roemeense Roma Cymbalist. Zijn virtuositeit zal u niet onberoerd laten.

5 Mei

5 mei zullen we bij onze TenClub “Cinema Extraordinair” de film “Black Cat, White Cat” vertonen. Hiervoor zijn binnenkort aparte kaarten te koop via onze website. 

Entree:

4 mei programma: €42,50 inclusief diner. Kaartverkoop kan via: https://www.facebook.com/events/568830136957951/?active_tab=about

Sinti en Roma vervolging herdacht (afgelast)
4 MEI 2019
18:30 — 22:00
Mayer Manor
Nes 116
Amsterdam
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam