Vrijheidsmaaltijd
Archief
VOL – Vrijheidsbrunch & live muziek in de Maasstraat
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Speelplein aan de Dintelstraat
Let op! Dit event is al verstreken.

Op 5 mei vieren de winkeliers uit de Maasstraat met buurtbewoners de vrijheid in de Rivierenbuurt. Eet en dans met ons mee!

Om 12.00 uur starten we met de brunch die verzorgd wordt door de winkeliers uit de Maasstraat. De brunch nodigt uit tot ontmoeting en gesprek tussen bewoners. Geert van Maanen zal namens de Roosevelt Foundation spreken over het erfgoed van de Four Freedoms van Franklin Roosevelt, de vertaling van de lessen uit het verleden in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en de wijze waarop mensen zich wereldwijd inzetten voor vrijheid, democratie en gerechtigheid. Flora Breemer (nieuw lid van het Dagelijks Bestuur van Stadsdeel Zuid) zal eveneens spreken.

Vanaf 13:00 kun je genieten van live KLEZMER muziek door de jongerenband van KLEZMAGIC. Je dansschoenen mogen zeker niet ontbreken!

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze maaltijd omdat deze is volgeboekt.
Aanmelden: via 5mei@maasstraat.nl

Voorafgaand aan de Vrijheidsmaaltijd vindt er ook een historische wandeling plaats door de Rivierenbuurt, van 10:30 tot 11:45 uur. Je kunt aan zowel de wandeling als de Vrijheidsmaaltijd afzonderlijk deelnemen. Voor de wandeling zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Voor vragen kun je terecht bij Sarah Oostenbrink & Mihaly Schroth, 5mei@maasstraat.nl

foto: KLEZMAGIC
VOL – Vrijheidsbrunch & live muziek in de Maasstraat
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Speelplein aan de Dintelstraat
Dintelstraat 5
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
KLEZMAGIC
Maasstraat
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam