Vrijheidsmaaltijd
Vraag dat maar aan je moeder!
5 MEI 2020
12:00 — 18:00
Theaterstraat
Andere tijden vragen om net andere kunstvormen

Andere tijden vragen om net andere (kunst)vormen! Op 5 mei zou Suzanne Bakker van de Theaterstraat optreden tijdens de A’DAM Toren Vrijheidsmaaltijd met een comedy act van haar project ‘Vraag dat maar aan je moeder!’ Dat gaat helaas niet door, maar Suzanne zorgt ervoor dat straks iedereen thuis van haar tafelrede kan genieten.

Ze maakt een korte meeslepende, grappige en ontroerend podcast over haar langlopende familieonderzoek die uitnodigt samen met het gezin verder te praten. Wat is er in de Tweede Wereldoorlog met haar familie gebeurd? We komen erachter dat er een groot geheim is, dat vandaag de dag ook invloed heeft op haar, als iemand van de derde generatie. Omdat het gek is dat Suzanne dit alles niet eerder kon bespreken met haar familie, spoort zij de mensen aan in het slot van de podcast om tijdens hun Vrijheidsmaaltijd een aantal vragen met elkaar te bespreken en zo echt in gesprek te komen.

Op Bevrijdingsdag zal deze podcast via www.theaterstraat.org te beluisteren zijn.

Deze podcast wordt gemaakt om onderdeel te zijn van de Vrijheidsmaaltijden die mensen thuis met elkaar doorbrengen. Organisaties die geïnteresseerd zijn om de podcast in te zetten bij hun eigen alternatieve Vrijheidsmaaltijd kunnen contact opnemen via suzanne@theaterstraat.com

Vraag dat maar aan je moeder
Vraag dat maar aan je moeder!
5 MEI 2020
12:00 — 18:00, Theaterstraat