Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrije Noten Componistendiner Genieten van eten en bijzondere muziek
5 MEI 2018
18:00 — 22:00
Muziekgebouw aan 't IJ
Let op! Dit event is al verstreken.

Vier de vrijheid met een bijzondere vrijheidsmaaltijd in de Grote Zaal van het Muziekgebouw aan ‘t IJ, als ode aan de hedendaagse muziek. Met muziek en met componisten die samen met u aan tafel gaan om te genieten van het lekkers dat u heeft meegenomen. Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs (wél vooraf aanmelden via het aanmeldformulier). Deel samen de liefde voor muziek en geniet van eten en van bijzondere werken, uitgevoerd door topmusici en gecomponeerd door de componist waar u deze avond mee aan tafel zit.

Met het Vrije Noten Componistendiner hoopt het Muziekgebouw aan ‘t IJ een nieuwe traditie te vestigen. En om te laten zien dat – ongeacht het tijdsgewricht – er altijd componisten zullen zijn die nieuwe noten schrijven en luisteraars die het zullen waarderen. De wereld van de hedendaagse muziek is er een die wortelt in een eeuwenoude traditie, die bruist van de energie en nieuwe ideeën. Iedereen is welkom.

Entree: Uw culinaire bijdrage is uw entreebewijs. U kunt ervoor kiezen om een voor-, hoofd- of nagerecht mee te nemen, zolang u maar eten voor twee extra mensen meeneemt dan uw eigen gezelschap groot is. Zo zorgt u ervoor dat ook de aanwezige musici en componisten van deze maaltijd kunnen genieten!
Reserveren: via dit aanmeldformulier.

Vrije Noten Componistendiner Genieten van eten en bijzondere muziek
5 MEI 2018
18:00 — 22:00
Muziekgebouw aan 't IJ
Piet Heinkade 1
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Muziekgebouw aan 't IJ
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam