Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijd in de tuin
5 MEI 2018
16:30 — 19:00
Tolhuistuin
Let op! Dit event is al verstreken.
Met de bijzondere voorstelling De Migrant.

Schuif aan voor een bijzondere vrijheidsmaaltijd in de Tuin, dit jaar rondom het thema ‘Lieve Stad’. Tijdens het eten luister je naar De Migrant, een verhaal over de maakbaarheid van de stad en onze pogingen om de ideale maatschappij te vormen. Tegelijkertijd is het verhaal een metafoor voor onze houding tegenover ‘de migrant’.

De voorstelling volgt het opmerkelijke levensverhaal van de vogel Javan Myna. Iedereen in Singapore kent deze kleine vogel met gele pootjes, een onstuimig kuifje, een scherp keelgeluid en iedereen haat hem. Anaïs López vertelt het verhaal van Javan Myna aan de hand van een pop-up boek met zeefdrukken. Het boek is vormgegeven door veelvuldig bekroond grafisch ontwerper Teun van der Heijden en is geïllustreerd door de vermaarde Singaporese cartoonist Sonny Liew.

Bring your own!

Vrijheid is delen. Breng wat te eten mee en deel het met je buren! Natuurlijk zorgen wij ook voor iets lekkers. De vrijheidsmaaltijd is gratis toegankelijk, je maaltijd is je entree. Meld je wel even aan: de capaciteit is namelijk beperkt.

De tuin opent om 16:30, de voorstelling start om 17:15.

Entree: gratis, maar neem je eigen eten mee en deel!
Reserveren: verplicht, meld je hier aan.

Vrijheidsmaaltijd in de tuin
5 MEI 2018
16:30 — 19:00
Tolhuistuin
Tolhuisweg 3
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Tolhuistuin
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam