Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijd op de ZuiderMRKT
5 MEI 2018
18:30 — 21:30
ZuiderMRKT
Let op! Dit event is al verstreken.

Op zaterdagavond 5 mei is iedereen van harte welkom om aan te schuiven bij de Vrijheidsmaaltijd op de ZuiderMRKT. Samen vieren we het leven in vrijheid!

De marktkramen worden omgebouwd tot gezellige eettafels. Het concept voor deze Vrijheidsmaaltijd is ‘sharing diner’; we vragen je jouw favoriete gerecht mee te nemen en te delen met anderen. Met al deze heerlijke gerechten op de tafels ontstaat als vanzelf een plezierig en bijzonder samenzijn! Geen ‘must’ maar in alle vrijheid, dagen we je uit om een voor jou nog onbekende buurtgenoot uit te nodigen voor de Vrijheidsmaaltijd. Er zal worden getoast op de vrijheid, diversiteit & solidariteit in onze Lieve Stad.

Entree: gratis.  
Reserveren: is verplicht en kan via deze link. Deelnemers ontvangen nadere informatie.

ZuiderMRKT

De ZuiderMRKT is een zaterdagse buurtmarkt op de kruising Jacob Obrechtstraat & Johannes Verhulststraat. Uniek door haar coöperatieve karakter: van, voor en door buurtbewoners. Als reactie op een verdwijnende middenstand, heeft de buurtmarkt als doel het aanbod weer te verruimen met heerlijk biologisch en ambachtelijk voedsel en een ontmoetingsplek te zijn voor alle buurtbewoners.

Medeorganisator: Vondeldorp

Dit Stadsdorp combineert de voordelen van de stad met de voordelen van een dorp; stadse voorzieningen met dorpse contacten. In zo’n buurt kun je een borrel met elkaar drinken, hand- en spandiensten voor elkaar verrichten, van elkaars kennis en ervaring gebruikmaken en activiteiten met elkaar ondernemen.

Vrijheidsmaaltijd op de ZuiderMRKT
5 MEI 2018
18:30 — 21:30
ZuiderMRKT
Jacob Obrechtstraat
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Vondeldorp
ZuiderMRKT
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam