Vrijheidsmaaltijd
Archief
Wij zijn allemaal Familie
5 MEI 2019
17:00 — 20:00
BOR Prof. Einsteinschool
Let op! Dit event is al verstreken.

Op 5 mei organiseert Stichting Turks Onderwijs Centrum een Vrijheidsmaaltijd voor en door cursisten, vrijwilligers en alle buurtbewoners. Het thema is: Familie Amsterdam.

De Vrijheidsmaaltijd zal worden geopend door Ismail Ercan, voorzitter van STOC. Tijdens de Vrijheidsmaaltijd is er muziek en een dansvoorstelling van de kinderen die les volgen bij STOC.

Tijdens de Vrijheidsmaaltijd gaan we met elkaar in gesprek over Familie Amsterdam: Wat voor familie is Amsterdam eigenlijk en wat voor familie willen we worden? Welke verleden delen we en welke toekomst zien we met elkaar?

Onze vrijwilligers en stagiaires gaan ons helpen met het klaarmaken van het eten en nemen zelf ook een bord hapjes mee. Graag vragen wij of jij ook een bord met hapjes meeneemt, zodat wij gezamenlijk kunnen eten en drinken.

Entree: gratis
Reserveren: via stoc@hetnet.nl o.v.v. ‘Vrijheidsmaaltijd’ (tot 2 mei). Er is plaats voor 60 personen.

STOC is een multicultureel buurtcentrum voor de bewoners van Nieuw-West. STOC biedt kinderen en volwassenen begeleiding om als Amsterdamse burgers deel te nemen aan het leven van alledag, op school, op het werk en tijdens de dagelijkse boodschappen. Ook wordt er Nederlandse lesgegeven aan zo’n veertig vluchtelingen afkomstig uit Syrië en Eritrea. STOC wil ervoor zorgen dat nieuwe Amsterdammers zich veilig gaan voelen in Amsterdam. Deze mensen, zowel de ouderen als de kinderen, zullen later een belangrijke onderdeel zijn van onze multiculturele samenleving.
Wij zijn allemaal Familie
5 MEI 2019
17:00 — 20:00
BOR Prof. Einsteinschool

Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Stichting Turks Onderwijs Centrum
STOC
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam