Bevrijdingsfestival
Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen
5 MEI 2024
12:00 — 23:00
Cultuurpark Westergasfabriek
Met Lindy Hop, Best West Talkshow, Motherhood, de poppenkaststraat, Debadderen, Wilde Woorden en meer.

Vier de vrijheid in het Westerpark op Het Vrije Westen! Want op een moment dat vrijheid overal onder druk staat, moeten we blijven benoemen wat vrijheid is. En die vrijheid vieren.

Vanaf 12.00 uur is er in het Westerpark een breed aanbod van muziek, eten, kinderactiviteiten en inhoudelijke projecten. Het Vrije Westen heeft dit jaar 7 podia, waaronder het podium met de Westerunie, met RadioRadio, dj duo Poptrash en Silent Disco. Het vrijheidspodium host diverse bands uit A’dam uit alle windstreken. Kom luisteren en dansen naar live muziek, dj’s, Lindy Hop, Best West Talkshow, poppenkaststraat, Vrijheidscollege, Motherhood, Debadderen, Wilde Woorden en nog veel meer.

Op deze speciale editie in 2024 staan vier mooie circustenten, dus ongeacht het weer wordt het een groot feest. Het Vrije Westen werkt dit jaar samen met o.a. Podium Horizon, Zaal 100, Music at the Westerpark, Rollende Keukens en Pacific.
Het gratis en pin-only festival duurt van 12.00 tot 23.00 en is gratis en vrij toegankelijk. Meer info over het programma vind je hier. Tot 5 mei in het Westerpark!

Foticoon
Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen
5 MEI 2024
12:00 — 23:00
Cultuurpark Westergasfabriek
Polonceaukade 27
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur
Georganiseerd door
Stichting Het Vrije Westen
Website by HOAX Amsterdam