Vrijheidsmaaltijd
Archief
De Krakeling viert de vrijheid met jou!
5 MEI 2018
18:00 — 20:30
De Krakeling
Let op! Dit event is al verstreken.

Op 5 mei staan we stil bij het geluk van onze vrijheid, want vrijheid is niet voor iedereen op deze wereld weggelegd. Om dit te vieren nodigen wij iedereen uit om samen met ons aan tafel te gaan tijdens de Vrijheidsmaaltijd in De Krakeling.

De Vrijheidsmaaltijd begint op 5 mei om 18:00 in de foyer van De Krakeling, direct na de laatste theatervoorstelling In het geniep… De Vrijheidsmaaltijd wordt geopend door directeur Kees Blijleven en de uit Syrië afkomstige vluchteling Sherifa Zaiyat. Gedurende de avond zijn er muzikale optredens van de groepen Orient Connection Junior, The Voices of Aslan van Aslan Muziekcentrum, en studenten Anoush & Nazeer van Codarts Rotterdam.

Kortom: een avond vol muziek, lekker eten en mooi publiek!

We vragen je om zelf een gerecht mee te nemen voor twee personen. Alle meegenomen gerechten vormen samen de gedeelde Vrijheidsmaaltijd. Tijdens de maaltijd is de bar van De Krakeling geopend.

Entree: gratis, maar neem een gerecht voor twee personen en eigen bord en bestek mee. Gelieve geen eigen dranken mee te nemen. De Krakeling zorgt voor water en brood en de bar zal geopend zijn.
Reserveren: door beperkt aantal plaatsen is aanmelding vereist. Dat kan alleen door een email te sturen naar marketing@krakeling.nl met naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Theatervoorstelling ‘In het geniep…’

Op 4 en 5 mei speelt in De Krakeling in het kader van Theater Na de Dam de voorstelling In het geniepDe voorstelling is gemaakt door een groep jonge spelers (10-19 jaar) van de amsterdamse jeugdteJAterschool en de Kop Klas. Meer informatie over de voorstelling vind je hier.

Thema's
Muziek
De Krakeling viert de vrijheid met jou!
5 MEI 2018
18:00 — 20:30
De Krakeling
Pazzanistraat 15
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Codarts Rotterdam
De Krakeling
Orient Connection Junior
The Voices of Aslan
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam