Vrijheidsmaaltijd
Archief
Doorkauwen en Verteren (afgelast)
5 MEI 2018
18:30 — 22:30
Podium Mozaïek
Let op! Dit event is al verstreken.

Deze Vrijheidsmaaltijd is afgelast.

Op 5 mei viert Podium Mozaïek de vrijheid met een gezamenlijke maaltijd en de voorstelling SOS EARTH – 99% weerbaar. Tijdens het diner gaan spelers uit de voorstelling en speciale genodigden op speelse, soms grappige en zintuiglijke wijze in op ‘zwaar-op-de-maag’ onderwerpen zoals tolerantie, inclusiviteit en angst van het onbekende.

Met SOS EARTH – 99% weerbaar nodigt documentaire theatermaker Petra Ardai het publiek uit voor een fictieve reis naar Mars. De zaal is het ruimteschip, de voorstelling de reis. De context: de aarde is niet meer leefbaar, wij moeten samen op Mars een nieuw leven beginnen. Met poëzie en muziek wordt op interactieve wijze de heersende angst rondom populisme en migratie onder de loep genomen.

Voorafgaand aan de voorstelling vindt de Vrijheidsmaaltijd plaats, waarin spelers uit de voorstelling op speelse, soms grappige en ook zintuiglijke wijze ingaan op ‘zwaar-op-de-maag’ onderwerpen zoals tolerantie, inclusiviteit en angst van het onbekende. Uiteindelijk biedt het dessert toch een sprankje licht aan de horizon en delen we onze dromen over een hoopvolle toekomst.

Programma

18:30 Vrijheidsmaaltijd met vegetarische gerechten, acts en gesprekken
21:00 Voorstelling SOS EARTH – 99% weerbaar

Entree: €30,00 voor de maaltijd incl. entreebewijs voorstelling, €20,- exclusief de voorstelling.
Reserveren: Koop tickets via www.podiummozaiek.nl

Doorkauwen en Verteren (afgelast)
5 MEI 2018
18:30 — 22:30
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Podium Mozaiek
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam