Vrijheidsmaaltijd
Archief
Feestelijk Vrijheidslunch in Buurthuis Lydia
5 MEI 2024
12:30 — 15:00
Buurthuis Lydia
Let op! Dit event is al verstreken.
Tussen hoofdgerecht en dessert een dansoptreden van Toriba.

Op 5 mei, de dag waarop we onze vrijheid vieren, nodigt Buurthuis Lydia haar bezoekers uit om deel te nemen aan een speciale viering. Buurthuis Lydia, bekend om warme sfeer en gemeenschapszin, serveert een smakelijke twee-gangen Vrijheidslunch, bereid door niemand minder dan onze getalenteerde gastkok, Lydia Juergens.

Vanaf 12.30 uur zijn buurtbewoners van harte welkom om binnen te lopen. Om 13.00 uur zal gastvrouw Louise enkele welkomstwoorden delen, waarna voordrachtkunstenares Greet Bosch, je meeneemt in een verhaal dat de essentie van vrijheid belicht.

Om 13.15 uur is het tijd om te genieten van de culinaire hoogstandjes die Lydia heeft bereid. Tussen het hoofdgerecht en het dessert zal de dansgroep Toriba het publiek vermaken met betoverende kleurrijke dansen uit Zuid Amerika om de vrijheid met u te vieren. De Vrijheidslunch wordt afgesloten met een ontspannen moment waarin u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Wilt u deelnemen aan deze bijzondere gelegenheid? Meld u dan snel aan, want de plaatsen zijn helaas beperkt. U kunt zich aanmelden bij José Helmer via e-mail j.helmer@combiwel.nl of telefonisch via 06-42360117. Wees er snel bij en reserveer uw plekje aan tafel om samen de vrijheid te vieren op deze speciale dag.

  • 13:00 - 15:00: Wij vieren de vrijheid Aanmelden via: j.helmer@combiwel.nl.
Feestelijk Vrijheidslunch in Buurthuis Lydia
5 MEI 2024
12:30 — 15:00
Buurthuis Lydia
Roelof Hartplein 2A
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Stg Buurthuis Lydia
Telefoon: 0642360117
Website by HOAX Amsterdam