Vrijheidsmaaltijd
Archief
Free your mind and the rest will follow
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Cultuurpark Westergasfabriek
Let op! Dit event is al verstreken.

Voel jij je vrij om de keuzes te maken die je wilt? Of word je tegengehouden door de overtuigingen van anderen? Tijdens de VU Vrijheidsmaaltijd op Bevrijdingsfestival Amsterdam ervaar je wat keuzestress ten aanzien van je seksuele identiteit betekent.

Terwijl je wandelt door het doolhof van Circus Engelbregt vul je een 3D-invulformulier in over angst en verlangen naar de eigen en andermans seksuele identiteit.

Via het doolhof kom je terecht in de VU Comfortzone waar je kunt genieten van vegetarische, veganistische en halal hapjes. Studenten en medewerkers van de VU met verschillende achtergronden en geaardheid vertellen daar aan de hand van belangrijke keuzemomenten in hun leven over de verkenning en acceptatie van hun identiteit.

Tickets

Koop alvast je ticket voor de VU Vrijheidsmaaltijd
(online 5 euro, aan de deur 2 festivalmuntjes)

Vanaf 12:00 uur is het doolhof geopend en staat de VU Vrijheidsmaaltijd voor je klaar. Tot 14:00 uur kun je voor de maaltijd aanschuiven. Daarna is het doolhof tot 17.00 uur vrij toegankelijk.

Kunstenaar Martijn Engelbregt van Circus Engelbregt maakt deze installatie speciaal voor de VU Vrijheidsmaaltijd. Hij exposeerde in juni met zijn eigen vergelijkbare 3D-kunstproject ‘Uit Je Hokje / LHBT-ABCD’

Partners

Amsterdams Fonds voor de Kunsten, BankGiro Loterij Fonds, Mondriaan Fonds, Amsterdams 4 en 5 mei comité, Gemeente Amsterdam, Stichting het Vrije Westen

Free your mind and the rest will follow
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Cultuurpark Westergasfabriek
Polonceaukade 27
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Vrije Universiteit Amsterdam
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam