Herdenken
Archief
Herdenking Jordaan – Stille tocht en herdenkingsconcert Noorderkerk
4 MEI 2018
19:30 — 21:15
Noordermarkt
Let op! Dit event is al verstreken.

Jaarlijkse herdenking op de Noordermarkt in de Jordaan. Stille tocht om 19:30 uur vanaf het Marnixbad naar de Noordermarkt, waar om 20:00 uur de herdenking plaatsvindt. Aansluitend om 20:15 uur in de Noorderkerk een gratis herdenkingsconcert.

Programma

De Stille tocht start om 19.30 uur bij het Marnixbad en gaat onder begeleiding van Drumfanfare Almere via de Westerstraat naar de Noordermarkt waar de herdenking en kranslegging plaatsvindt.

Daarna organiseert de werkgroep kunst en cultuur Jordaan en Gouden Reael om 20.15 in de Noorderkerk het Herdenkingsconcert, tot ongeveer 21.15 uur. Dit wordt uitgevoerd door het Vivezza Trio. Afwisselend, niet al te traditioneel en sprankelend is het handelsmerk van het Vivezza Trio, bestaand uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heembergen.

In 2010 wonnen zij de kamermuziekmarathon van het Utrechts Conservatorium en dat zorgde voor een reeks live radio-optredens, onder meer in het Zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van het Concertgebouw en in het programma Viertakt Podium.

Zij spelen onder meer werk van Shostakovich, Bruch, Brahms en Piazzolla.

Stille tocht
Start vanaf Marnixbad via Westerstraat naar de Noorderkerk

Herdenkingsconcert
Noorderkerk
Noordermarkt 44
1015 NA Amsterdam

Herdenking Jordaan – Stille tocht en herdenkingsconcert Noorderkerk
4 MEI 2018
19:30 — 21:15
Noordermarkt
Amsterdam
Onderdeel van Herdenkingen & Stille Tocht
Georganiseerd door
Vivezza Trio
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam