Bevrijdingsfestival
Archief
Liberté Liberté
5 MEI 2024
14:00 — 23:00
Lofi
Let op! Dit event is al verstreken.
Om te dansen, los te laten en jezelf te zijn.

Op de dag die symbool staat voor vrijheid komen we samen op een plek die voelt als thuis. We vieren het loskomen van onderdrukking. De vrijheid om te onderzoeken, inspireren en geïnspireerd te raken. ce vrijheid om de kans te grijpen uit te vinden wie we werkelijk willen zijn. Liberté Liberté: zondag 5 mei van 14.00-23.00 uur bij Lofi Amsterdam.

Omdat we allemaal op zoek zijn naar onze eigen definitie van ons vrij voelen, vinden we kracht in saamhorigheid. Daarom nodigen we je uit voor onze gezamenlijke viering. Om te dansen, los te laten en jezelf te zijn.

Doneer voor de vrijheid
Tijdens Liberté Liberté dansen we niet alleen voor onszelf, maar voor alle mensen die het verdienen om te zijn wie ze willen zijn. Want terwijl wij de vrijheid vieren, zijn er mensen die vechten om vrij te zijn. Daarom steunen we maatschappelijke doelen die strijden tegen ongelijkheid en onderdrukking van vrijheid.

Vorig jaar steunden we Woman Life Freedom. Dit jaar richten we onze hulp op de slachtoffers en alle getroffenen in Gaza. We staan achter Oxfam Novib in het eisen van een wereld die duurzaam, eerlijk, veilig en inclusief is voor iedereen. We vragen je vriendelijk om te doneren. Wij verdubbelen het bedrag.

Liberté Liberté
5 MEI 2024
14:00 — 23:00
Lofi
Basisweg 63
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur
Georganiseerd door
ZeeZout
Website by HOAX Amsterdam