Cultureel programma
Archief
More War
5 MEI 2024
14:00 — 18:00
Mike's Badhuistheater
Let op! Dit event is al verstreken.
Satirische voorstelling op het theaterterras van het Badhuistheater, met discussie en Vrijheidsmaaltijd.

‘More War’ is een openluchtvoorstelling op het theaterterras van het Badhuistheater. Café-eigenaar René uit de bekende serie ‘Allo ‘Allo komt terecht in 2024. De tweede wereldoorlog is net voorbij, maar de derde wereldoorlog staat op het punt van beginnen. Een satirische muzikale comedy die de bizarre wereld van ‘Allo ‘Allo samenbrengt met de bizarre tijd waar we als wereld op dit moment mee om moeten gaan.  Deze voorstelling wordt gespeeld door theatergroep Badhuis International. Tijdens de voorstelling zal er ook muziek gespeeld worden, en gezongen.

Ook vindt er een gesprek plaats over vrijheid & democratie, onder begeleiding van gespreksleider Yoram Krozer. Met na afloop een Vrijheidsmaaltijd in het theater, en een kans om een drankje te drinken.

Toegang voor de voorstelling op het terras is gratis. Voor de Vrijheidsmaaltijd vragen wij een donatie. Aanmelden voor dit evenement kan door een mail te sturen naar badhuistheater@gmail.com

Rechtenvrij Michael Manicardi
  • 14:00 - 14:30: Openluchtvoorstelling More War Aanmelden verplicht. Aanmelden via: badhuistheater@gmail.com. Kindvriendelijk.
  • 14:30 - 15:00: Gesprek over vrijheid & democratie op het theater terras Aanmelden verplicht. Aanmelden via: badhuistheater@gmail.com. Kindvriendelijk.
  • 15:00 - 18:00: Vrijheidsmaaltijd Betaald programmaonderdeel. €3.00 Aanmelden verplicht. Aanmelden via: badhuistheater@gmail.com. Kindvriendelijk.
More War
5 MEI 2024
14:00 — 18:00
Mike's Badhuistheater
Boerhaaveplein 28
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Stichting Beheer Badhuis
Telefoon: 0611173324
Website by HOAX Amsterdam