Vrijheidsmaaltijd
Archief
Online Soeppodium
5 MEI 2021
19:00 — 20:30
Online
Let op! Dit event is al verstreken.
5 Mei organiseert het ZID Theater een online, interactief programma met de Vrijheidsmaaltijdsoep!

Terwijl de kijkers hun eigen soep bereiden, laat het ZID Theater diverse performances zien van verschillende kunstdisciplines en mensen. Het bindmiddel tussen alle korte acts is het thema vrijheid. Zet je kom maar vast klaar!

Programma

Als je wilt meekijken kun je je aanmelden, en ontvang je vervolgens het soeprecept en een link naar het online event. Op 5 mei kun je dan je eigen soep eten, terwijl je inlogt op ZOOM voor de voorstelling. Het programma bestaat uit ongeveer 15 korte performances van verschillende kunstdisciplines. Vaste ZID-acteurs zullen wat voordragen en er komen verschillende bijdragen van de FATE-deelnemers en buurtbewoners. Als kijker word je ook uitgenodigd iets bij te dragen of een reactie te geven.

 

Meedoen?

In hulde van Bevrijdingsdag creëren we een open-podium, iedereen is vrij om hun bijdrage te leveren rondom het thema Vrijheid met een korte act (3 minuten).
Meld je aan bij info@zidtheater.nl. Vermeld: naam, contactgegevens, discipline en titel van je act.

Wil je alleen kijken? Dat kan ook! Mail naar info@zidtheater.nl, met je naam en emailadres. Op dit mailadres ontvang je 5 mei de link van de online voorstelling.

Online Vrijheidsmaaltijd ZID Theater in 2020, door K. Spaic
Thema's
Gratis
Online
Online Soeppodium
5 MEI 2021
19:00 — 20:30
Online
Georganiseerd door
ZID Theater
Website by HOAX Amsterdam