Online Vrijheidsmaaltijd

Vrijheidsmaaltijd
Archief
5 MEI 2020
13:00 — 14:00
Ru Paré Community
Let op! Dit event is al verstreken.
Ru Paré Community organiseert een online potluck Vrijheidsmaaltijd via Zoom. Met een kort programma met enkele sprekers, dichters en muziek.

Het wordt wat anders dan we oorspronkelijk van plan waren. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we op 5 mei niet fysiek samenkomen en een Vrijheidsmaaltijd eten in Ru Pare. Toch vinden we het belangrijk om wel iets te doen op deze 75ste Bevrijdingsdag. Om die reden organiseren we een online potluck Vrijheidsmaaltijd. Met behulp van Zoom en wellicht een livestream op onze Facebook-pagina. Met een kort programma met enkele sprekers, dichters en muziek.

Op het menu staat de Vrijheidsmaaltijdsoep die Michelin-chef Joris Bijdendijk RIJKS en Samuel Levie hebben gemaakt op uitnodiging van het Amsterdams 4 en 5 mei comité.

Via de Ru Paré Community kun je een gratis blik Vrijheidsmaaltijdsoep reserveren en een aantal dagen van tevoren op komen halen in het gebouw.

Reserveren kan via dit formulier.

Ons voorstel is om op 5 mei deze soep gezamenlijk te nuttigen. In je eigen huis achter een beeldscherm. Het programma is van 13:00 tot 14:00 met o.a.:

  • Hanneke Gelderblom-Lankhout, voormalig D66 politica en 1 van de 52 Joodse kinderen die in de oorlog gered is door Ru Paré.
  • Arnold de Boer / Zea – https://zeamusic.bandcamp.com/
  • En meer!
Online Vrijheidsmaaltijd
5 MEI 2020
13:00 — 14:00
Ru Paré Community
Chris Lebeaustraat 4
Amsterdam
Deelnemen
Website by HOAX Amsterdam