Vrijheidsmaaltijd
Archief
Sprookjes, poëzie en pizza
5 MEI 2023
14:00 — 20:00
Jeugdland Amsterdam
Let op! Dit event is al verstreken.
Vrijheidsmaaltijd voor klein en groot bij buitenspeelparadijs Jeugdland.

Jeugdland is een buitenspeelparadijs in Amsterdam Oost. Een groene oase van vier hectare met een glijbaanberg, watersportcentrum, huttendorp en moestuinen. In die tuin (of bij slecht weer in het paviljoen) dekken we een lange tafel om samen te eten. Op het Eetbaar Eiland bakken we vrijheidspizza’s met zelfgeplukte kruiden en eetbare bloemen, Poetry Circle schrijft samen met kinderen vrijheidswensen, en we maken samen de allermooiste tafelkleden. De workshops (om 14.00 uur en 15.00 uur) zijn gratis toegankelijk en je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Vanaf 16.00 uur start het speciale Vrijheidsmaaltijdprogramma. We ontvangen de deelnemers (kinderen & ouders / verzorgers) samen met de dichters van Poetry Circle. Na een extra ronde workshops speelt de Oekraïense theatermaakster Anastasiia Liubchenko met haar collega’s de voorstelling Sprookjes van Thuis, waarna we aan tafel gaan. Als Jeugdland gesloten is voor de rest van het publiek, spelen we met z’n allen een spel (groot en klein!).

Jeugdland vraagt een bijdrage van €5,- p.p., hiervoor krijg je van 16:00 – 20:00 programma waaronder een voorstelling en pizza, soep en een ijsje toe, als de kosten een probleem zijn mail ons dan. Voor het Vrijheidsmaaltijdprogramma is het van belang je aan te melden via https://forms.gle/LDbAMUoH6NWXJZkP8.

Sprookjes, poëzie en pizza
5 MEI 2023
14:00 — 20:00
Jeugdland Amsterdam
Valentijnkade 131
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden Kaarten: €5
Georganiseerd door
Anastasiia Liubchenko
Hemelse Tuinen
Jeugdland Amsterdam
Maakland
Poetry Circle
Telefoon: 0206659885
Website by HOAX Amsterdam