Vrijheidsmaaltijd
Archief
Verstuur jouw eigen vrijheidsboodschap!
5 MEI 2020
12:00 — 18:00
ZID Theater
Let op! Dit event is al verstreken.
een digitale viering

In het kader van 5 mei Bevrijdingsdag organiseert ZID Theater een digitale viering en roept iedereen op om eraan mee te doen. Wat normaal gesproken een jaarlijkse Vrijheidsmaaltijd zou zijn, zowel bij ZID Theater als bij het Van Eesteren museum, doen we nu digitaal!

In het kader van 5 mei nodigen we iedereen uit om een digitale vrijheidsboodschap te maken! Wat betekent vrijheid nu voor jou? Juist in deze tijd, dat we zoveel mogelijk binnen zijn, willen we elkaar horen en zien. ZID Theater roept iedereen op om speciaal voor de Vrijheidsmaaltijd een creatieve vrijheidsboodschap te creëren. Kunstenaars, makers, buurtbewoners, jong, oud… laat van je horen!

Maak zelf een kort verhaal of gedicht over wat vrijheid nu in deze tijd voor jou betekent, of draag iets voor van iemand anders, van maximaal 2 minuten. Bedenk een maaltijdsetting hiervoor. Neem het op met je telefoon als video of audio bestand en stuur het naar ZID Theater. Het kan in het Nederlands, maar ook in een andere taal, b.v. Engels, Arabisch, Italiaans, Turks, Grieks, Servisch of…

Verstuur jouw eigen vrijheidsboodschap!
5 MEI 2020
12:00 — 18:00
ZID Theater
De Roos van Dekamaweg 1
Amsterdam
Website by HOAX Amsterdam