Vrijheidsmaaltijd
Archief
Theater De Krakeling viert de vrijheid met jou!
5 MEI 2019
17:30 — 19:00
De Krakeling
Let op! Dit event is al verstreken.

Op 5 mei staan we stil bij het geluk van onze vrijheid, want vrijheid is niet voor iedereen op deze wereld weggelegd. Om dit te vieren nodigen wij iedereen uit om samen met ons aan tafel te gaan tijdens de Vrijheidsmaaltijd in Theater De Krakeling.

De Vrijheidsmaaltijd begint op 5 mei om 18:00 in de foyer van De Krakeling, direct na de laatste theatervoorstelling in mijn hoofd is het al lente.

We vragen je om zelf een gerecht mee te nemen voor twee personen. Alle meegenomen gerechten vormen samen de gedeelde Vrijheidsmaaltijd. Tijdens de maaltijd is de bar van Theater De Krakeling geopend.

Entree: gratis, maar neem een gerecht voor twee personen en eigen bord en bestek mee. Gelieve geen eigen dranken mee te nemen. De bar zal geopend zijn.
Reserveren: door beperkt aantal plaatsen is aanmelding vereist. Dat kan alleen door een email te sturen naar marketing@krakeling.nl met naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Theatervoorstelling ‘In mijn hoofd is het al lente’

Op 4 en 5 mei speelt in De Krakeling in het kader van Theater Na de Dam de voorstelling In mijn hoofd is het al lente. 

Iedereen verandert in vijf jaar. Een puber al helemaal. In het begin van de oorlog speel je nog met je pop of met een knuffel. Maar langzaam word je ouder en ben je met heel andere dingen bezig. Alles lijkt stil te staan, maar jij groeit door. Is er wel ruimte voor jouw gevoelens, voor jouw vragen en onzekerheden? Een voorstelling over puber zijn in de oorlog.

Theater De Krakeling viert de vrijheid met jou!
5 MEI 2019
17:30 — 19:00
De Krakeling
Pazzanistraat 15
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Theater De Krakeling
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam