Theater
Archief
Theater Na De Dam met Asis Aynan, Podium Mozaïek en Stichting Literaire Activiteiten
4 MEI 2019
19:00 — 21:00
Podium Mozaïek
Let op! Dit event is al verstreken.
Na de herdenking bij het monument de Zittende Vrouw op de Bos en Lommerweg herdenken we verder in Podium Mozaïek.

Samen met schrijver Asis Aynan, acteur Soufiane Moussouli en dichter Joost Baars denken we na over de betekenis van kiezen in vrijheid.

Hoe kies je als je álle vrijheid hebt? Dialoog, betrokkenheid en een grote verscheidenheid aan geluiden zijn voorwaarde voor een vrije samenleving en een gezonde democratie. De vrijheden van de een kunnen de onvrijheden van de ander betekenen. Asis Aynan schreef een verhaal over een vluchteling die in Nederland niet kan aarden vanwege de snel veranderende sfeer. Dit verhaal wordt voorgedragen door acteur Soufiane Moussouli, bekend van o.a. de theatervoorstelling Gelukzoeker.

En hoe kan een mens zich uiten als de mens in onvrijheid leeft? Dichter Joost Baars draagt een gedicht van Mohamed Chacha voor. De stem van Chacha komt uit de vorige eeuw, maar klinkt nog steeds luid en duidelijk.

De regie van deze avond is in handen van Yahya Gaier. Dit is een programma van Podium Mozaïek en Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA), georganiseerd in het kader van Theater na de Dam, een initiatief van het Amsterdams 4 en 5 Mei Comité.

Kaarten

Toegang is gratis. Reserveren kan via: kaartverkoop@podiummozaiek.nl Vermeld hierbij s.v.p. je postcode en telefoonnummer.

Credits

Schrijver: Asis Aynan
Acteur: Soufiane Moussouli
Dichter: Joost Baars
Regie: Yahya Gaier

Theater Na De Dam met Asis Aynan, Podium Mozaïek en Stichting Literaire Activiteiten
4 MEI 2019
19:00 — 21:00
Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191
Amsterdam
Onderdeel van Theater Na de Dam
Georganiseerd door
Podium Mozaiek
Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam