Theater
Archief
TROIS – Academie voor Theater & Dans
4 MEI 2018
21:00
Undercurrent
Let op! Dit event is al verstreken.

Het is 4 mei. Het is een wonderbaarlijke avond waar kunstenaars, liefhebbers en plezanten de hoofdrol spelen. De angstigen zijn verjaard, de leiders zijn volgers en vice versa. Er zijn verhalen vergeten, of zelfs nooit verteld. Er wordt gegeten, gedronken, gedankt. De zon gaat onder, het wordt koud. Het wordt weer 4 mei.

Als choreograaf en theatermaker zoekt Rogier Dasselaar naar een excentrieke verbinding tussen de verschillende expertises van professionals, studenten en amateurs die samenkomen. TROIS omvat een avondvullend programma op 4 mei 2018 in de grote zaal van de Undercurrent, Amsterdam Noord. Het publiek wordt vanaf 19:00 welkom geheten met een biologisch vegetarisch diner. Om 20:00 wordt live verbinding gemaakt naar de Dodenherdenking op Dam, met aansluitend aandacht voor de expositie van verschillende werken die in relatie staan met de Tweede Wereldoorlog. Om 21:00 start de voorstelling TROIS met na afloop een nagesprek met de makers en een borrel.

Kaarten kosten (exclusief servicekosten):
35,- volledig avondprogramma
15,- voorstellingsprogramma
10,- try-out (3 mei)
Te koop via de website van MOEVS.

Op 3 mei is de try-out, aanvang 20:30.

Regie Rogier Dasselaar
Productie Noa Tielens
Techniek Michiel Heuveling
Dramaturgie Justin van der Veen
Artwork Sanne van Elk
Muzikant Aukelien Kleinpenning
Cast Rogier Dasselaar, Noa Tielens, Lin Breteler, Kris de Graaf, Mihai Pruna, Carla Jiménez Estévez, Lisa Doolaard, Stijn de Gooijer, Meis Koster, Annemieke Mooij, Marieke Broeders, Anne de Bruin, Hildo Bijl, Cecile Herbermann, Gerard van Beelen, Judith Holwerda, Ilse Pluim, Simon Looijestijn, Janneke Broeders, Geert Gordebeke, Rebecca Hemmes, Isabelle Palstra, Rosanne Procee, Lara Nahusuly en Mylène Loncq de jong.

Met dank aan Studentenkoor Amsterdam o.l.v. Servaas Schreuders

foto: Sanne van Elk
TROIS – Academie voor Theater & Dans
4 MEI 2018
21:00
Undercurrent
Papaverweg
Amsterdam
Onderdeel van Theater Na de Dam
Georganiseerd door
Studentenkoor Amsterdam
Undercurrent
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam