Lezing & debat
Archief
Vier de vrijheid bij OBA Bijlmerplein!
5 MEI 2023
13:00 — 17:00
OBA Bijlmerplein
Let op! Dit event is al verstreken.
Muziek, verhalen, activiteiten en spoken word over vrijheid bij de OBA.

Van muziek tot gesprek, van voorlezen tot kleuren: de hele middag is gevuld met programma’s voor alle leeftijden.

De middag start met een een lezer die komt voorlezen uit een boek over het vrijheid. Daarna worden de mouwen opgestroopt en kun je tekenen en praten over wat vrijheid voor jou betekent.

Onder de vlag van het Huis van Alle Talen vinden er panelgesprekken plaats, waarbij er binnen de literatuur gezocht wordt naar verhalen over vrijheid uit alle hoeken en perspectieven. Tot slot het programma Jazz & Poetry waarbij zowel jazz artiesten als spoken word artiesten via hun discipline aangeven wat vrijheid voor hen betekent.

Huis van Alle Talen

180 nationaliteiten en 360 verschillende talen

Het Huis van alle Talen is samenwerkingsplatform voor co-creatie. De collecties in de OBA zijn de voedingsbodem voor dialoog tussen verschillende talen en culturen. We werken samen met bestaande communities en ambassadeurs binnen gemeenschappen of (sub)culturen. Samen met onze partners geven we vorm en inhoud aan de collectie en activiteiten.

Dit huis heeft geen muren of een dak. Enkel open deuren en dansende klemtonen, die met klem verzoeken om te worden ontdekt. Woorden van de straat, een vreemd dialect. Wortels van bestaan in inkt omgezet. Hier een accent aigu, daar een Madame Jeannette. Alle ruimte voor je eigen verhaal. Thuis in je eigen taal.

Vier de vrijheid bij OBA Bijlmerplein!
5 MEI 2023
13:00 — 17:00
OBA Bijlmerplein
Bijlmerplein 393
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur
Georganiseerd door
OBA Bijlmerplein
Gratis
Website by HOAX Amsterdam