Cultureel programma
Archief
Vier de vrijheid met Bijlmer Got Talent
5 MEI 2024
15:00 — 18:00
Community Center Mijehof
Let op! Dit event is al verstreken.
Community Center Mijehof dekt de tafel voor een muzikale Vrijheidsmaaltijd.

Welkom bij de Vrijheidsmaaltijd op 5 mei 2024 bij Community Center Mijehof! Vandaag vieren we niet alleen de vrijheid, maar ook de diversiteit en het talent dat onze buurt zo bijzonder maakt. Met trots presenteren we een middag vol inspirerende optredens van lokaal talent, met een speciale showcase van de sterren van Bijlmer Got Talent!

Op deze historische dag, herdenken we niet alleen de moed en opoffering van hen die voor onze vrijheid hebben gestreden, maar ook de kracht van gemeenschap en verbondenheid die ons hier vandaag samenbrengt. Terwijl we genieten van heerlijk eten en verfrissende drankjes, laten we ook ruimte voor reflectie en dialoog over wat vrijheid werkelijk betekent voor ons allemaal.

Laat de klanken van muziek, dans en poëzie ons verbinden en inspireren. Laten we samen optrekken, onze verschillen omarmen en bouwen aan een toekomst waarin vrijheid en gelijkheid voor iedereen vanzelfsprekend zijn. Dus hef het glas, geniet van het eten en de entertainment, en laten we samen proosten op vrijheid, diversiteit en de onuitputtelijke kracht van onze gemeenschap!

Welkom bij de Vrijheidsmaaltijd van Community Center Mijehof, waar iedereen welkom is en waar onze stemmen gehoord worden. Samen staan we sterker, samen vieren we de vrijheid!

Vier de vrijheid met Bijlmer Got Talent
5 MEI 2024
15:00 — 18:00
Community Center Mijehof
Mijehof 404
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Community Center Mijehof
Stichting Carabic
Telefoon: 0686205052
Website by HOAX Amsterdam