Vrijheidsmaaltijd
Archief
VOL – UAF viert 70 jaar studeren in Vrijheid
5 MEI 2018
17:30 — 23:00
CREA
Let op! Dit event is al verstreken.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF organiseert ter ere van haar 70-jarige bestaan een Vrijheidsmaaltijd voor de deelnemers van het studentmentoring project Refugees@Campus en andere geïnteresseerde Amsterdamse studenten.

Tijdens de Vrijheidsmaaltijd staan we stil bij studeren in vrijheid en gaan we op zoek naar verbinding tussen de studentenkoppels, de Amsterdamse campus en de stad. Het programma biedt interessante sprekers, lekker eten, goede muziek en dans van de Syrische Ahmed Joudeh. De presentatie is in handen van het dynamische theater duo George & Eran. Dus wacht niet langer en meld je aan voor deze bijzondere avond!

Deze avond wordt mogelijk gemaakt door de UAF Campus Commissie Amsterdam, een betrokken groep van Amsterdamse (vluchteling)studenten in samenwerking met CREA.

Let op: deze Vrijheidsmaaltijd is volgeboekt!

Entree: gratis. Er is plek voor 75-100 personen.
Reserveren: reserveren doe je door een email te sturen naar evenement@uaf.nl onder vermelding van ‘5 mei Vrijheidsmaaltijd’. Aanmelden kan tot 30 april.

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF ondersteunt sinds 1948 vluchtelingen bij hun studie en op weg naar werk. Ter ere van haar 70-jarige bestaan organiseert het UAF een vrijheidsmaaltijd voor alle deelnemers van het studentmentoring project Refugees@Campus. Studentmentoring vormt een aanvulling op de professionele begeleiding die het UAF biedt. De mentorkoppels trekken een half jaar samen op waardoor vluchtelingstudenten zich sneller thuis voelen op de onderwijsinstelling en in de studentenstad. Als dat nodig is bieden ze extra ondersteuning, bijvoorbeeld bij het leren van de taal. Andersom leert de studentmentor veel over de culturele achtergrond en het land van herkomst van de vluchtelingstudent.

VOL – UAF viert 70 jaar studeren in Vrijheid
5 MEI 2018
17:30 — 23:00
CREA
Nieuwe Achtergracht 170
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Refugees@Campus
Vluchteling-Studenten UAF
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam