Vrije Afhaal Iftar

Vrijheidsmaaltijd
Archief
5 MEI 2020
20:00 — 21:15
Lola Luid
Let op! Dit event is al verstreken.
Samen met onze buren vieren we vrijheid en samenzijn nu een virus onze levens stil legt en die woorden nieuwe betekenis krijgen.

Onze jaarlijkse Lola Luid Iftar krijgt een aangepaste vorm. Samen met jou willen we nog steeds het feest van ontmoeting vieren, dit keer op 5 mei. Zowel de Ramadan als Bevrijdingsdag zijn traditioneel momenten om stil te staan bij onze kernwaardes: bij hoe we met elkaar samen willen leven, de rijkdom van in vrijheid te leven, en hoe we vreedzaamheid en verdraagzaamheid kunnen vergroten in onze maatschappij, in onze directe omgeving en in de hele wereld.

Nu we voor een groot deel 'opgesloten' zitten in onze huizen, krijgt 'samen' een nieuwe betekenis, daar willen we ook bij stilstaan.

Bij het blik Vrijheidsmaaltijdsoep dat je kunt ophalen zit een vragenspel dat je met je eigen gezin of vrienden kunt spelen om elkaar op een andere manier te leren kennen. En als je het leuk vindt kun je meedoen aan onze Burenpost, waarbij buren elkaar een brief schrijven over hoe het voor hen is om in deze tijd (geïsoleerd) binnen te zitten. Op die manier kunnen we elkaar zonder in dezelfde ruimte te zijn toch ontmoeten.

Een iftar is het breken van het vasten tijdens de Islamitische maand Ramadan, op het moment van zonsondergang. Ook als je niet vast en geen moslim bent, ben je welkom. Al het eten is halal en vegetarisch.

Reserveren

de afhaal-iftar is gratis. En op=op, als je je wilt verzekeren van een maaltijd reserveer dan even via annelies@lolaluid.nl

Afhalen kan vanaf 20:00 en tot 21:15 (het moment dat de zon ondergaat en het vasten verbroken mag worden).

Vrije Afhaal Iftar
5 MEI 2020
20:00 — 21:15
Lola Luid
Derkinderenstraat 44
Amsterdam
Website by HOAX Amsterdam