Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheid begint bij jezelf!
5 MEI 2018
16:30 — 19:00
Flevopoort
Let op! Dit event is al verstreken.
Vrijheidsmaaltijd bij Buurvrouwennetwerk Oost.

Met deze Vrijheidsmaaltijd willen wij verschillende culturen samenbrengen met als doel samen eten en verbinding zoeken. Samen genieten we van een meergangen Vrijheidsmaaltijd met muziek.

Programma

Ontvangst om 16.30 uur door de vrijwilligers van het Buurvrouwennetwerk, muziek & een speciale workshop – Je eigen (alcoholvrije) cocktail maken. De Vrijheidsmaaltijd wordt geopend met een speciale Vrijheidstoast en een verhaal of gedicht. Tijdens de gehele avond wordt er muziek ten gehore gebracht en tussen de gangen door vindt er Dialoog plaats over Vrijheid! Ons doel is op deze middag/avond verbinding zoeken met elkaar: “Lief zijn voor elkaar” en “geef elkaar een hand”.

De Vrijheidsmaaltijd is geschikt voor iedereen – jong en oud!                           

Entree: €7,50
Reserveren: via info@buurvrouwennetwerk.nl, tot uiterlijk 2 mei. Vegetarisch eten is mogelijk, graag bij je reservering vermelden. Er is plek voor 30 personen.

Over Buurvrouwennetwerk Amsterdam Oost

Buurvrouwennetwerk Amsterdam Oost Samen sterk in Eigen Buurt is een duurzame verbinding tussen vrouwen met verschillende achtergronden binnen onze samenleving, minderheden in onze maatschappij & tussen jong en oud.

Vrijheid begint bij jezelf!
5 MEI 2018
16:30 — 19:00
Flevopoort
Kramatplantsoen 101
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Buurvrouwennetwerk Amsterdam Oost
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam