Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheid blijheid maaltijd
5 MEI 2019
18:30 — 22:00
Lola Luid
Let op! Dit event is al verstreken.

Niets is zo krachtig dan elkaar écht te ontmoeten. In een eclectisch buffet met gerechten van over de hele wereld ontmoet je je buren, nieuwkomers in Nederland, oude rotten en misschien wel jezelf.

In Lola Luid vieren we de kracht van ontmoeting en verbinding. In deze gratis maaltijd speciaal voor onze buren en de bewoners van de 24uurs opvang voor ongedocumenteerde vluchtelingen – waar we ons pand mee delen – staat ontmoeten centraal. In een eclectisch buffet met gerechten van over de hele wereld delen we verhalen, live muziek, kunst, en als je geluk hebt dat ene recept dat je buurvrouw nog van haar oma in Marokko kreeg en eigenlijk aan niemand door mocht geven.

Geschikt voor alle leeftijden, voor kinderen zijn er sport+spel activiteiten, gerechten zijn overwegend halal en vegetarisch.

Na de Vrijheidsmaaltijd vertonen we de documentaire “Opnieuw Geboren Worden, De Syrische Muze van Remy Vlek, over Syrische topmuzikanten Jawa (20) en Shaza (15) die ontdekt zijn door het Nederlands Blazersensemble.

De maaltijd is gratis, een donatie om de kosten te dekken is lief, aanmelden is verstandig om jezelf van een plekje te verzekeren en kan via hallo@lolaluid.nl

Vrijheid blijheid maaltijd
5 MEI 2019
18:30 — 22:00
Lola Luid
Derkinderenstraat 44
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Lola Liod
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam