Rondleiding & wandeling
Archief
Vrijheid Wandeling in de Watergraafsmeer
5 MEI 2023
14:00 — 17:30
Cafe de Omval
Let op! Dit event is al verstreken.
Ontdek de verhalen achter deze bijzondere buurt en waarom het vieren van vrijheid hier zo belangrijk is.

Wil jij de vrijheid vieren op een bijzondere manier? Ga dan met ons mee op de Vrijheid Wandeling in de Watergraafsmeer! Ontdek de verhalen achter deze bijzondere buurt en waarom het vieren van vrijheid hier zo belangrijk is.

Om 14.00 uur starten we bij voormalig café de Omval, waar we je meenemen op een wandeltocht vol fascinerende verhalen. Halverwege de wandeling maken we je een tussenstop bij Bartje Boemboe en Everswijn, waar je kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Maar dat is niet alles! Het eindpunt van de wandeling is bij café de Omval, waar we aansluitend een gezellige buurtborrel organiseren bij Wines Unlimited. Hier kun je genieten van muziek van The Amsterdam Music project en gezellig napraten over de wandeling.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de wandeling, dus schrijf je snel in via elco@culture-matters.nl. Als de wandeling volgeboekt is of als je niet wilt wandelen, ben je nog steeds van harte welkom om alleen naar de borrel te komen. De borrel begint om 16.00 uur.

Onze ervaren rondleider Jo van de Vrienden van de Watergraafsmeer neemt je mee op deze unieke wandeling. Voor meer informatie kun je terecht op onze website https://www.culture-matters.nl/vrijheidswandeling. Mis deze kans niet om de vrijheid te vieren op een unieke en bijzondere manier!

De wandeling kost €5 en kun je voorafgaand aan de wandeling met pin betalen. De borrel achteraf is gratis.

Vrijheid Wandeling in de Watergraafsmeer
5 MEI 2023
14:00 — 17:30
Cafe de Omval
Omval 589
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Website by HOAX Amsterdam