Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsdiner: 75 jaar vrijheid
5 MEI 2019
18:30
Boekhandel Jimmink
Let op! Dit event is al verstreken.

Tijdens de Vrijheidsmaaltijd treedt ”Trio Movendo” ( drie musici, zeven instrumenten en een sopraan) op met Jiddische liederen. Trio Movendo tilt je even uit je dagelijkse beslommeringen en neemt je met haar muziek mee naar een wereld van liefde, hoop en heimwee.

Drie musici, zeven instrumenten en een sopraan. Carine Blanken (viool, altviool en viola da gamba), Marjanka Sierevelt (zang en blokfluit) en Anton Visser (orgel, piano en spinet) spelen sinds enige jaren samen. Hun repertoire varieert van barokmuziek (o.a. Monteverdi, Händel en Bach) tot hedendaagse componisten als E. Whitacre en sfeervolle Jiddische liederen van J. Verheijen.

Hoewel zij zich ook afzonderlijk van elkaar professioneel bezighouden met muziek, als muzikant in diverse ensembles, zang/fluitdocent en organist, is dit trio ontstaan naast hun werkzaamheden, uit puur enthousiasme voor het samenspelen en de liefde voor het repertoire. Ze treden regelmatig op voor verschillende publieksgroepen, van korte muzikale intermezzo’s bij diverse gelegenheden tot complete concertjes, waarbij plezier, de liefde voor de muziek en de communicatie met het publiek voorop staat.

Entree: gratis

Reserveren: via info@jimmink.eu

Thema's
Muziek
Vrijheidsdiner: 75 jaar vrijheid
5 MEI 2019
18:30
Boekhandel Jimmink
Rooseveltlaan 62
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Boekhandel Jimmink
Trio Movendo
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam