Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsdiner in Hotel Arena Onderdeel van de Vrijheidstour Oost
5 MEI 2018
19:00
Hotel Arena
Let op! Dit event is al verstreken.

Als afsluiting van de Vrijheidstour Oost vindt ‘s avonds in de historische kapel van Hotel Arena een Vrijheidsdiner plaats. Geniet van een driegangenmenu met sprekers, voordrachten en muziek uit alle windrichtingen. In het kader van het vieren van de vrijheid met alle culturen.

Laat je verrassen door muzikale optredens en diverse sprekers en artiesten die hun visie over het vieren van de vrijheid met je zullen delen.

Ambassadeur Rob van Veelen reikt de Vrijheidsawards uit, waarmee een persoon, een organisatie of een ondernemer in het zonnetje wordt gezet die zich op bijzondere wijze inzet voor vrede, veiligheid, verbinding en dialoog in de samenleving en in het bijzonder in Amsterdam Oost.

Er zijn speciale gastsprekers en optredens, o.a. Kader Abdolah, Mohamed El Bachiri (A Jihad for Love), Andalusisch Orkest Amsterdam en Atta de Tolk.

Entree: €10,96 per persoon. Reserveren per tafel is ook mogelijk en kost €100,00 voor 10 personen.
Reserveren: via Eventbright

Vrijheidstour Oost

Deze Vrijheidsmaaltijd maakt onderdeel uit van de Vrijheidstour in Amsterdam Oost, een samenwerking van: Restaurant Meram, 180 Amsterdammers, Hotel Arena, Brouwerij Poesiat & Kater, Al Kabir, Al Maarif, Stadsdeel Oost, Upcycle Connection, EuroMarokNed, ArteGanza, Netwerk Amsterdamse Helden, het Amsterdams 4 en 5 mei Comité.

Kijk voor meer informatie op www.vrijheidstour.nl of mail naar info@vrijheidstour.nl.

Vrijheidsdiner in Hotel Arena Onderdeel van de Vrijheidstour Oost
5 MEI 2018
19:00
Hotel Arena
's-Gravesandestraat 55
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Hotel Arena
Vrijheidstour Amsterdam Oost
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam