Cultureel programma
Vrijheidslunch Amsterdam Museum x Alliantie
5 MEI 2024
12:00 — 14:00
Amsterdam Museum
Kunst, performance en gesprek over de vrijheid om zichtbaar jezelf te zijn.

Op zondag 5 mei organiseert de Alliantie Acties voor Zichtbaarheid een vrijheidslunch. Om 11.00 starten we met een rondleiding in het Amsterdam Museum binnen het thema zichtbaar jezelf zijn. Tijdens de aansluitende vrijheidslunch (12.00-14.00) zullen we hierover verder met elkaar in gesprek gaan en zijn er performances die aansluiten bij dit thema. Startpunt is de vrijheid om zichtbaar jezelf te zijn, zonder angst voor intimidatie, discriminatie of onderdrukking.

Alliantie
Alliantie Acties voor Zichtbaarheid is een samenwerking van Amsterdam Museum, Here to Support, Pan Asian Collective, 1ouderpunt, stichting Mejah, S.P.E.A.K., Art1 en Publieke Omroep Amsterdam.

Over het Amsterdam Museum
Het Amsterdam Museum presenteert tentoonstellingen over actuele stedelijke onderwerpen. Door kennis te verzamelen en te delen worden verhalen van vroeger, nu en de toekomst verteld, met als resultaat relevante presentaties en programma’s die bijdragen aan het collectieve geheugen van de stad. Met co-creatie en participatie als basiselement in de organisatie streeft het Amsterdam Museum ernaar een platform te bieden aan de vele gemeenschappen in de stad.

  • 11:00 - 12:00: Rondleiding: Zichtbaar jezelf zijn
Vrijheidslunch Amsterdam Museum x Alliantie
5 MEI 2024
12:00 — 14:00
Amsterdam Museum
Amstel 51
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Alliantie
Amsterdam Museum
Website by HOAX Amsterdam