Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijd bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam (Afgelast)
5 MEI 2019
18:00 — 21:00
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Let op! Dit event is al verstreken.

Geniet van een heerlijk driegangendiner met voordrachten van 6 gerenommeerde schrijvers over het thema Helden, gepresenteerd door Marjoleine Oppenheim van De Literaire Karavaan, ondersteund door gitaarmuziek. Op deze avond vieren wij niet alleen de vrijheid, maar ook het samen verbonden zijn.

Let op: deze Vrijheidsmaaltijd gaat helaas niet door! 

De Literaire Karavaan is een rondtrekkend schrijverscollectief dat door korte voordrachten naar een thema, lezers en luisteraars met schrijvers van mooie boeken kennis laat maken. Ze treden tweemaandelijks op in sociëteit de Kring, dragen voor op literaire festivals, op boekenmarkten, in bibliotheken en bij speciale gelegenheden op bijzondere locaties. Speciaal voor de Vrijheidsmaaltijd schrijven ze met 6 schrijvers speciale voordrachten over Helden.

Het thema “Helden” heeft betrekking op de mannen en vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven hebben gewaagd om een ander te redden.

Deze geweldige schrijvers dragen de Heldenverhalen voor:

Martin Hendriksma (auteur van o.a. het boek ‘De Rijn’, verhaal van een rivier), Ru de Groen ( schreef onder meer de roman ‘Een dagje je in de stad’), Patty Stenger (schrijver van o.a. ‘Vintage’), Joan Veldkamp (auteur van ‘Vrijhaven Shanghai’ ), Chris Polanen (debuteerde met de roman ‘Waterjager’) en Marjoleine Oppenheim (auteur van o.a. de literaire non ficties ‘Over zij en ik’ en ‘Haring aan de Seine’)
Bij de voordrachten is er gitaarmuziek van muzikaal talent Caspar de Groen en begenadigd illustrator Jeska Verstegen tekent live mee.

Ontvangst: 18:00 uur, aanvang diner: 18:30 uur.

Let op: deze Vrijheidsmaaltijd gaat helaas niet door! 
Entree: €49,45
Aanmelden: je kunt je plaats voor deze bijzondere avond reserveren door een mail te sturen naar H2783-FB@sofitel.com. Mocht je specifieke dieetwensen hebben, geef deze dan s.v.p. ook aan ons door.
Thema's
Helden
Muziek
Vrijheidsmaaltijd bij Sofitel Legend The Grand Amsterdam (Afgelast)
5 MEI 2019
18:00 — 21:00
Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Oudezijds Voorburgwal 197
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
De Literaire Karavaan
Sofitel
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam