Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijd Museumhaven Amsterdam
5 MEI 2020
12:00 — 18:00
Museumhaven
Let op! Dit event is al verstreken.
Dat we deze 5 mei niet samen kunnen eten, betekent niet dat we niet voor elkaar kunnen zorgen.

Om onze band, de herinnering en de viering van 75 jaar vrijheid toch tastbaar te maken, willen we jullie dit jaar een unieke VMA Vrijheidsmaaltijdtas aanbieden gevuld met wat lekkers en wat leuks.

De tas is gratis op te halen op naam nadat je je per mail of telefoon hebt opgegeven (max. 1 tas per 2 personen). Je krijgt bericht als het doorgaat en je op 5 mei de tas op het Oosterdok kunt ophalen, alles onder toezicht van door het RIVM opgestelde corona-regels. Het mooie aan dit geschenk is dat wij, ondanks het Covid virus, nog steeds gezamenlijk (maar op afstand) de vrijheid kunnen vieren en nadenken over wat verzet inhoudt, terwijl wij allemaal dezelfde heerlijkheden aan het nuttigen zijn. Bijna dezelfde ervaring, maar een andere vorm. Een vreedzame vorm van verzet tegen de belemmeringen van het virus, zoals we ons ook zouden moeten verzetten tegen het virus van uitsluiting en vernedering.

Mocht je nog interesse hebben om iets extra’s in je tas te willen stoppen, dan is daartoe de gelegenheid: uitgeverij Het Moet (gevestigd aan het Oosterdok 95) bracht ism het 4/5 comité twee bijzondere uitgaves voor de viering van dit jaar. Ze zijn te koop, naast een uniek, nergens anders te koop aangeboden kruikje Jenever, gestookt in een lokale distillerij. Dit alles kan bij ons die middag geheel vrijblijvend contactloos worden afgerekend.

Vrijheidsmaaltijd Museumhaven Amsterdam
5 MEI 2020
12:00 — 18:00
Museumhaven
Oosterdok 12
Amsterdam
Website by HOAX Amsterdam