Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijd op het Zonneplein met Het Danspaleis
5 MEI 2018
15:00 — 19:00
Speeltuin en Zonneplein
Let op! Dit event is al verstreken.

Eerst flink bewegen op muziek uit de jaren ’40 en ’50 met Het Danspaleis om daarna aan tafel te gaan voor de Vrijheidsmaaltijd. Met buurtbewoners, mooie muziek, lekker eten en gedichten geeft dat energie en het gevoel van vrijheid. Kom het met ons vieren!

Voorafgaand aan de Vrijheidsmaaltijd, van 15:00 tot 17:00, is Het Danspaleis op het Zonneplein.

Het Danspaleis is een dansfeest geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, vrolijk decor en gezellige gastvrouwen en –heren. De PD trekt oude krakers uit de koffer van sterren van weleer als Johnny Hoes, Louis Prima en Doris Day. Een feest van herkenning voor ouderen en een feest voor iedereen die van swingen houdt. Kom je ook een dansje wagen?

Schuif aan bij de Vrijheidsmaaltijd voor lekker eten, muziek, gedichten en gezelligheid!

Op 5 mei is er van 17:00 tot 19:00 uur een Vrijheidsmaaltijd op het Zonneplein, georganiseerd voor en door de buurt. De tafels zijn gedekt om samen aan te schuiven en de vrijheid te vieren! Dat doen we met muziek van een Flamenco-trio en een sfeer verhogende gypsy-band. De winnaars van de gedichtenwedstrijd van basisscholieren uit de buurt vertellen met hun gedichten over herdenken en vieren.

Entree: €8,-
Reserveren: Koop je kaarten hier online, bij Lokaal Spaanders of tabakszaak Eekels op het Zonneplein. Daar zijn tot 4 mei ook speciale kaarten (halve prijs) voor senioren en kinderen tot 8 jaar te koop.

Het laatste nieuws vind je op www.facebook.com/zonneplein

Vrijheidsmaaltijd op het Zonneplein met Het Danspaleis
5 MEI 2018
15:00 — 19:00
Speeltuin en Zonneplein
Zonneplein
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Het Danspaleis
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam