Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidsmaaltijden in Sociëteit De Krater
5 MEI 2019
14:00 — 23:00
Sociëteit De Krater
Let op! Dit event is al verstreken.

Amsterdam telt 106.248 studenten waarvan een gedeelte is aangesloten bij een studentenvereniging. De verenigingen die gevestigd zijn in sociëteit de Krater nodigen je dan ook graag uit om samen met ons de Vrijheidsmaaltijd te nuttigen en op deze manier kennis met elkaar te maken.

Samen met al de verenigingen van de sociëteit organiseren wij dit jaar voor het eerst de Vrijheidsmaaltijd om met onze buurtgenoten de vrijheid te vieren. Dit doen wij door gezamenlijk een gratis opeenvolgende lunch, diner & borrel aan te bieden.

Elke maaltijd wordt geopend door een van de bestuursleden van de verschillende verenigingen die een korte Vrijheidstoost zal uitbrengen, waarna er tijdens de maaltijd ruimte is om elkaar beter te leren kennen, want samen zijn wij Amsterdam. En hoe kan je elkaar nu weer beter leren kennen dan met een heerlijke maaltijd en een goed glas bier in je hand, waarvan de opbrengst zal gaan naar Vluchtelingenwerk Nederland; voor de mensen die momenteel niet in (hun eigen land in) vrijheid kunnen leven. Tussen de lunch en het diner is er tijd om aan de bar het gesprek te vervolgen, net als na het diner tijdens borrel.

Entree: gratis, voor al de softdrinks en alcoholische dranken wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Aanmelden: Natuurlijk proberen wij met iedereen rekening te houden, wil je mee eten en heb je een allergie, geef deze dan aan ons door via info@svliber.nl. Heb je geen allergie maar wil je graag mee-eten kan je gewoon bij ons binnen komen wandelen.

Programma

Vrijheidslunch
Inloop lunch: 14:00
Start lunch: 14:30
Einde lunch: 16:30
Vrijheidsdiner
Inloop diner: 18:30
Start diner: 19:00
Einde diner: 21:00
Vrijheidsborrel
“Inloop borrel”: 21:00
Opening borrel 21:30
Einde borrel: Als de laatste persoon vertrekt
Vrijheidsmaaltijden in Sociëteit De Krater
5 MEI 2019
14:00 — 23:00
Sociëteit De Krater
Prinsengracht 181
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Sociëteit de Krater
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam