Cultureel programma
Archief
Workshop Bevrijdingsdag feestritmes!
5 MEI 2024
17:00 — 17:45
Station West
Let op! Dit event is al verstreken.
Speel de ritmes van de Samba, Festejo, Afrobeat en de Calypso.

In deze speciale Bevrijdingsdag percussie-workshop ga je samen feestritmes spelen! We bedenken en spelen ritmes op conga’s en cajons en met shakers en bellen.

Je hoeft geen ervaring te hebben met muziek of ritmes of op trommels te hebben gespeeld: we spelen samen op een eenvoudige en vrije manier!

De ritmes die centraal staan hebben iets te maken met vrijheid of feest vieren. Denk aan de Braziliaanse Samba, de Afro-Peruaanse Festejo, de Nigeriaanse Afrobeat en de Calypso van Trinidad en Tobago. Je hoeft de ritmes nog niet te kennen: je krijgt uitleg hoe je eenvoudig kunt meespelen zodat je samen met anderen het ritme maakt.

Bij Station West (Amsterdam centrum, dicht bij de Haarlemmerdijk) bestaat een divers programma van lessen, cursussen en workshops. Denk aan creatieve workshops, muziekworkshops, maar ook expo’s en lezingen over Amsterdam. Speciaal voor Bevrijdingsdag zijn er workshops georganiseerd met het thema vrijheid en feest. Kom Bevrijdingsdag vieren bij Station West met creativiteit, schrijven en muziek!

Workshop Bevrijdingsdag feestritmes!
5 MEI 2024
17:00 — 17:45
Station West
Tussen de Bogen 23
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur Kaarten: €5
Georganiseerd door
Station West .Amsterdam
Telefoon: 0614969681
Website by HOAX Amsterdam