Cultureel programma
Archief
Workshop Comic Art bij Station West
5 MEI 2024
11:00 — 12:00
Station West
Let op! Dit event is al verstreken.
Teken deze Bevrijdingsdag je eigen held!

Teken deze Bevrijdingsdag je eigen held! In deze speciale Bevrijdingsdag-workshop leer je je fantasie om te zetten in een heuse held in tekenvorm. De workshopleider begeleidt je bij het verzinnen en ontwerpen van je superheld met behulp van basistechnieken tekenen en ontwerpen. Deze workshop is voor alle niveaus. Je kunt je eigen potloden, gum en schetsboek meenemen, maar dat hoeft niet, er zijn ook materialen aanwezig.

Workshopleider is Alexia Veldhuisen. Alexia heeft aan de The Joe Kubert School of Cartoon and Graphic Art in New Jersey gestudeerd en werkt momenteel als freelance illustrator en tekenlerares. Ze heeft voor veel projecten geïllustreerd, waaronder drie ‘comic books’, die je in stripboekwinkels in de VS kunt vinden.

Bij Station West (Amsterdam centrum, dicht bij de Haarlemmerdijk) is er een divers programma van lessen, cursussen en workshops. Denk aan creatieve workshops, muziekworkshops, maar ook expo’s en lezingen over Amsterdam. Speciaal voor Bevrijdingsdag zijn er workshops georganiseerd met het thema vrijheid en feest. Kom Bevrijdingsdag vieren bij Station West met creativiteit, schrijven en muziek!

Workshop Comic Art bij Station West
5 MEI 2024
11:00 — 12:00
Station West
Tussen de Bogen 23
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur Kaarten: €5
Georganiseerd door
Alexia Veldhuisen
Station West .Amsterdam
Telefoon: 0614969681
Website by HOAX Amsterdam