Cultureel programma
Archief
Workshop Schrijf je vrij in een Vrijheidsgedicht
5 MEI 2024
15:00 — 16:00
Station West
Let op! Dit event is al verstreken.
Kom uit je hoofd en op papier, ga open en kom dichterbij jezelf en elkaar.

In deze speciale Bevrijdingsdag workshop creatief schrijven ontdek je de kracht van creativiteit en woorden. Laat de regels en verwachtingen los en begin met een onbeschreven blad.

Met prikkelende schrijf- en inspiratie oefeningen werk je toe naar je eigen unieke Vrijheidsgedicht. Kom uit je hoofd en op papier, ga open en kom dichterbij jezelf en elkaar. Het wordt onbeschrijfelijk!

Deze workshop is Nederlandstalig en bedoeld voor volwassenen. Je hoeft geen schrijf- of dichtervaring te hebben!

De workshopleider is Tessa Sneller van Schrijf je vrij – met Open met Dicht. Tessa neemt je op laagdrempelige, energieke wijze mee in de vrijheid in woord. Ze schrijft, leeft en werkt recht uit het hart. Met Open met Dicht creëert ze de tijd, rust en ruimte om het te ontdekken. Ze leert je niet hoe het moet, maar je leert door te ervaren wat het met je doet.

Bij Station West (Amsterdam centrum, dicht bij de Haarlemmerdijk) vind je een divers programma van lessen, cursussen en workshops. Denk aan creatieve workshops, muziekworkshops, maar ook expo’s en lezingen over Amsterdam. Speciaal voor Bevrijdingsdag zijn er workshops georganiseerd met het thema vrijheid en feest. Kom Bevrijdingsdag vieren bij Station West met creativiteit, schrijven en muziek!

Workshop Schrijf je vrij in een Vrijheidsgedicht
5 MEI 2024
15:00 — 16:00
Station West
Tussen de Bogen 23
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur Kaarten: €5
Georganiseerd door
Station West .Amsterdam
Tessa Sneller (Schrijf je vrij - met Open met Dicht)
Telefoon: 0614969681
Website by HOAX Amsterdam