Cultureel programma
Archief
Workshop: Verbeeld Vrijheid met mixed media
5 MEI 2024
13:00 — 14:00
Station West
Let op! Dit event is al verstreken.
Bij Station West vier je Bevrijdingsdag met creativiteit, schrijven en muziek!

In deze speciale Bevrijdingsdag Mixed media workshop maak je een verbeelding van het begrip ‘Vrijheid’! Iedereen heeft daar een eigen idee en gevoel bij en dat wordt zichtbaar gemaakt met allerlei vormen.

Het materiaal dat gebruikt wordt, is mixed media: allerlei soorten door elkaar, bijvoorbeeld collages van knipsels, verf, kleurpotlood en natuurlijk papier.

Je hoeft voor deze workshop geen creatieve vaardigheden te hebben. De workshop-host begeleider neemt je stap voor stap mee van inspiratie naar je eigen creatie. Diverse technieken worden uitgelegd en er is alle ruimte voor vragen. Allerhande materialen om een leuke creatie mee te maken zijn aanwezig.

Bij Station West (in Amsterdam centrum, dichtbij de Haarlemmerdijk) bestaat een divers programma van lessen, cursussen en workshops. Denk aan creatieve workshops, muziekworkshops, maar ook expo’s en lezingen over Amsterdam. Speciaal voor Bevrijdingsdag zijn er workshops georganiseerd met het thema vrijheid en feest. Kom Bevrijdingsdag vieren bij Station West met creativiteit, schrijven en muziek!

Workshop: Verbeeld Vrijheid met mixed media
5 MEI 2024
13:00 — 14:00
Station West
Tussen de Bogen 23
Amsterdam
Onderdeel van Bevrijdingspodia & Cultuur Kaarten: €5
Georganiseerd door
Station West .Amsterdam
Telefoon: 0614969681
Website by HOAX Amsterdam