Bevrijdingsfestival
Archief
Bevrijdingsfestival Homomonument
5 MEI 2023
15:00 — 23:00
Homomonument Westermarkt
Let op! Dit event is al verstreken.
Kom dansen bij het Homomonument! Verwacht: chaos, glamour, activistische (drag) performances, queerness en fantastische muziek!

Op Bevrijdingsdag organiseert Het Danspaleis een ouderwets gezellig dansfeest voor LHBTQ+ ouderen en iedereen die van swingen houdt. Met de krakers van toen en de dansers van Het Danspaleis die iedereen op de vloer krijgen dansen we dwars door generaties heen!

Stichting Het Danspaleis organiseert sinds 2012 bijzondere evenementen, workshops, radio en podcasts om ouderen die soms jaren niet hebben gedanst, weer aan het bewegen te krijgen. Oftewel, cadeautip: neem je oma, zus en neefje mee!

Van 17.00 – 23.00 nemen Sweetie Darling en Superball het stokje over van het Danspaleis.Verwacht: chaos, glamour, activistische (drag) performances, queerness en fantastische muziek!

Stichting Homomonument wordt volledig gerund door vrijwilligers, de feesten worden betaald door de baromzet. Eventuele winst komt dit ten goede van de LHBTQIA+ community. Dit event is cashless. De toegang is gratis.

Bevrijdingsfestival Homomonument
5 MEI 2023
15:00 — 23:00
Homomonument Westermarkt
Westermarkt 1
Amsterdam
Website by HOAX Amsterdam