Vrijheidsmaaltijd
Archief
Slotervaart ontmoet Zuid
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Pondok
Let op! Dit event is al verstreken.

Woonwerkpand Pondok staat precies tussen stadsdeel Zuid (Hoofddorppleinbuurt) en Slotervaart (Delflandpleinbuurt). Met de Vrijheidslunch willen we een brug slaan tussen deze twee, zeer verschillende buurten. Elkaar ontmoeten, samen eten en tevens de ramadan inluiden.

De initiatiefnemers van Pondok willen met hun woonwerkpand iets toevoegen aan de buurt: betrokkenheid, ruimte voor workshops en evenementen, levendigheid. Sinds zomer 2018 biedt Pondok ruimte aan dansschool Beatzone, meubelwerkplaats Basic Activering en heeft daarnaast een grote ruimte voor allerlei leuke en interessante activiteiten voor en door de buurt. Gelegen tussen de Westlandgracht en de A10 vormt Pondok een brug tussen het hippe Zuid en Slotervaart in transitie. We hopen dat van beide kanten buren over/onder de brug komen om samen te genieten van elkaars familiegerechten, het verhaal erachter te horen en elkaar te leren kennen.

Het concept is simpel: Bereid je favoriete familiegerecht (liefst halal) en neem het mee op 5 mei om 12:00 uur naar Pondok, Poeldijkstraat 391.

Entree: gratis
Aanmelden: Graag van tevoren aanmelden, zodat we weten hoeveel stoelen we nodig hebben: contact@pondok.info. Tot 5 mei!
Slotervaart ontmoet Zuid
5 MEI 2019
12:00 — 14:00
Pondok
Poeldijkstraat 391
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
Pondok
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam