Vrijheidsmaaltijd
Archief
VOL – Familie Noord in A’DAM Toren
4 MEI 2021
11:30 — 22:30
A'DAM Toren
Let op! Dit event is al verstreken.

Op 5 mei komen Noorderlingen samen in The Loft op de 16e verdieping van de A’DAM Toren om hun familiegerechten te presenteren en met elkaar te delen. Tijdens deze Vrijheidsmaaltijd kun je luisteren naar verhalen van sprekers uit Noord over hun stadsdeel en naar muziek van A’DAM Music School. Alle familiegerechten worden gebundeld tot een familiereceptenboek uit Noord.

Familie Noord in A’DAM Toren

Op 5 mei nodigt A’DAM “Familie Noord” uit om hun eigen familiegerechten aan elkaar te komen presenteren en delen in The Loft, op de 16e verdieping van de A’DAM Toren. A’DAM voegt er zelf een voor-, nagerecht en de nodige drankjes aan toe waardoor er een volledig 3-gangen diner aan lange tafels ontstaat. A’DAM wil tijdens de Vrijheidsmaaltijd 2019 verschillende Noorderlingen met elkaar kennis laten maken door van elkaars gerechten te proeven en naar elkaar te luisteren.

Tijdens het diner vertellen sprekers uit Amsterdam Noord mooie verhalen over hun eigen stadsdeel en kun je luisteren naar een optreden door de kids van A’DAM Music School. Alle familiegerechten worden gebundeld tot een kleurrijk familiereceptenboek uit Noord.

Er zijn 4 verschillende momenten om aan tafel te gaan; lunch om 11:30 & 14:00 en diner om 17:30 & 20:30 uur. In totaal is er plek voor 400 mensen uit Amsterdam Noord en inschrijven is verplicht. Het inschrijven gaat per gezin/familie en kinderen vanaf 4 jaar zijn ook van harte welkom. Het voor- en nagerecht van A’DAM zijn vegetarisch, bij de familiegerechten is alles mogelijk. Bij de laatste shift (Diner 2 – aanvang 20:30 uur) beginnen we met het diner na zonsondergang i.v.m. de Ramadan.

Let op: het is helaas niet meer mogelijk om te reserveren, alle maaltijden zijn volgeboekt! 

Entree: gratis, neem je eigen familiegerecht mee!
Aanmelden: meer informatie en inschrijven gaat via www.adamtoren.nl/5mei
foto: Naam Achternaam
VOL – Familie Noord in A’DAM Toren
4 MEI 2021
11:30 — 22:30
A'DAM Toren
Overhoeksplein 1
Amsterdam
Onderdeel van Vrijheidsmaaltijden
Georganiseerd door
A'DAM Toren
The Loft
Volgeboekt
Website by HOAX Amsterdam