Vrijheidsmaaltijd
Archief
Vrijheidslunch ASVA
5 MEI 2021
13:00 — 16:00
Online
Let op! Dit event is al verstreken.
ASVA organiseert op 5 mei een online Vrijheidslunch ter ere van 75 jaar bevrijding en 75 jaar ASVA.

Op 5 mei om 13:00 uur organiseert ASVA een Vrijheidslunch voor studenten en besturen van studie- en studentenverenigingen. De ASVA Studentenunie is vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht en in het thema van het lustrum “75 jaar ASVA, 75 jaar strijd”, zal deze lunch in het teken staan van het studentenleven na de oorlog en de rol die vrijheid hierin speelt. Er zullen sprekers zijn die over dit thema komen spreken en deelnemers zullen zelf in gesprek gaan over welke vrijheden zij als student ervaren. De lunch tijdens dit programma zal volledig door ASVA verzorgd worden.

De vrijheidslunch zal online plaatsvinden. Voor het evenement is er de mogelijkheid om een lunchpakket op te halen waar je tijdens de lunch van kunt genieten. Lijkt het jou leuk om hier aan mee te doen? Meld je hier dan snel aan! Aanmelden kan tot woensdag 28 april 23:59. Op donderdag 29 april zal een mail volgen met de informatie over waar je het lunchpakket kan ophalen.

 

Over de ASVA

ASVA studentenunie (voorheen de Algemene Studenten Vereniging Amsterdam, opgericht op 25 mei 1945) is een organisatie die zich tot doel heeft gesteld de belangen te behartigen van studenten van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Gedurende de oorlogsjaren vat een groep studenten het plan op om een vereniging op te richten die zich gaat richten op de belangen van alle studenten; ook zij die niet lid zijn van het ASC. Direct na het einde van de Tweede Wereldoorlog, op 25 mei 1945, richten deze studenten de Algemene Studenten Vereniging Amsterdam (A.S.V.A.) op.

Thema's
Gratis
Online
Vrijheidslunch ASVA
5 MEI 2021
13:00 — 16:00
Online
Georganiseerd door
ASVA
Website by HOAX Amsterdam